Alakformálás

Jöjjön el hozzánk egy próbakezelésre!

Bejelentkezés: (30) 393-6011

Személyreszabott fogyasztóprogram összeállítása

Algotherm Spa méregtelenítő Cellulit kezelés:

Mindenkinek ajánljuk, aki szeretne picit gondoskodni a bőréről.  Kezeléseinket Francia protokoll szerint állítjuk össze, melynek főbb irányelve a természetesség és a szeretetteljes gondoskodás, miközben az Algák magas koncentrációi kifejtik jótékony hatásukat, teljes testpeeling, szérum és pakolás formában is bejuttatjuk a bőrbe egy mélymeleg terápiával.

Na de miért is szomjazik rá a bőr?

Amellett, hogy remek ásványi anyag forrás, kalciumban, magnéziumban és nyomelemekben bővelkedik, egyes fajok még pluszban fájdalom és gyulladáscsökkentő hatással is bírnak. Támogatják az immunrendszert, a szervezet számára jobb oxigénellátást biztosítanak és fokozzák az anyagcserét, ez pedig a fogyás, alakformálás egyik fő eleme. Kiemelkedő jelentőségük van a méregtelenítésben, valamint magas lúgtartalmuk segít helyreállítani a szervezet optimális sav-bázis egyensúlyát.
A barna alga megakadályozza a cellulit kialakulását, valamint a már meglévő narancsbőrt halványítja, fokozatosan eltünteti. Az algás alakformáló módszer hatékonyan működik fogyás, böjt esetén, terhesség után, nap által károsított bőrnél. Fiatalító vitaminokat tartalmaznak, hidratálják, táplálják és feltöltik a bőrt.

Image

Milyen problémákra nyútjanak megoldást programjaink?

- Célirányos kezeléseket végzünk a túlsúly csökkentésére.
- Toka eltüntetésére.
- Cellulit-narancsbőr megszüntetésére, halványítására.
- Megereszkedett bőr regenerálására.
- Striák elhalványítására.
- Szülés utáni regenerálásra.
- Pangó nyirokkeringés elvezetésére
- A szervezetünkben felhalmozódott méreganyagok kiürítésére.
- Vitalitás javítására

Image

Mi is az a Cellulit?

Először is nem árt leszögezni, hogy a narancsbőr nem betegség, még ha gyakran használatos elnevezése, a cellulitisz erre is utal. Cellulit, vagy más néven narancsbőr, kötőszöveti probléma.

A rugalmas szálak találkozásánál tapadnak meg a zsírok és méreganyagok. A megtapadás egyik oka az elégtelen keringés (legfőképpen a mozgás hiány miatt), másik oka a táplálékokban található meg nem emészthető méreganyagok is itt tapadnak meg. Utóbbi az oka, hogy sok esetben már gyerekeken is felfedezhető a cellulit, zsírfelhalmozódás, mely egyenletlenné teszi a bőr felszínét, a narancs hélyához hasonló megjelenést kölcsönözve az érintett bőrfelületnek. Melyeket a szervezet nem tud olyan gyorsan leküzdeni mint ahogyan erre szükség volna, így  a szervezet védekezni kezd, elzárja az utat, mert a zsírsejteken sokkal nehezebben tudnak áthatolni a méreganyagok. A zsírsejtek saját méretükhöz képest akár 60x nagyságúra is megnőhetnek.

Tehát a cellulit, egészségügyi és esztétikai próbléma is, melyet külsőleg és belsőleg is szükséges kezelni.

A cellulit súlyosságának stádiumai:

• 0. stádium: a bőr sima, a narancsbőr álló és fekvő helyzetben sem vehető észre.
• 1. stádium: a bőr a 0. stádiumhoz hasonlóan sima, de összenyomva már megfigyelhető a narancsbőr.
• 2. stádium: a bőr fekvő helyzetben sima, de állva már tapasztalható a narancsbőr.
• 3. stádium: a narancsbőr minden testhelyzetben, a bőr összenyomása nélkül is megjelenik.

Mitől alakul ki a Cellulit?

-Helytelen táplálkozás
-Nem megfelelő folyadék bevitel (cukros üdítők, alkohol fogyasztás)
-Kevés víz ivás
-Tartóstószeres ételek fogyasztása
-Chips fogyasztása
-Hajlamosító tényezője a dohányzás
-Veleszületett genetikai hajlam
-Mozgásszegény életmód

Image

Karcsusító, cellulitkezelő csomag:
Azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akiknek nincsen súlyproblémájuk, de a bőrük rugalmatlan, egyenletlen a cellulit miatt. Alkalmazható egész testre, vagy csak bizonyos alakítani kívánt testrészre célirányosan. Javaslatunk Multipoláris Rádiófrekvenciás zsírolvasztás, vákummasszázs, izomstimuláció, nyomásterápiás hullámmasszázs.

Klasszikus zsírbontó csomag:
Elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek súlyproblémájuk van és erős méregtelenítésre van szükségük. Alphamins kapszulával zsírbontó hatóanyag bejuttatása, zsírbontás Elektrolipolízissel és nyomásterápiás nyirokmasszázs, hogy a felhalmozódott méreganyagokat a szövetek közül is hatékonyan kiüríthessük. Különösen ajánlott azoknak, akiknek vízmegkötési problémájuk van.

Extrém zsírbontó csomag:
Igazi dózis a zsírsejtek felszámolására. Azoknak ajánljuk, akiknek nagyobb súlyfeleslegük van, és makacsul ragaszkodik, akiknek nehezben indul be a fogyás, és lassú az anyagcseréjük. Hatékonyan mindezeket egyszerre kombinálva segítünk leadni a felesleges kilókat. Alphamins hatóanyagbevitel hőterápiával, Kavitációs, Ultrahangos zsírbontás, Lipolízis, nyirokmasszázs.

Alakformáló gépeink | Hőterápiás hatóanyag bejuttatás

ALPHAMINS fogyasztókapszula segítségével algában és koffeinben gazdag zsírbontó hatóanyagot juttatunk a bőr rétegeibe hőterápia segítségével, amivel általános fogyást, méregtelenítést, feszesítést indítunk el a szervezetben.

ALPHA 2010 rendszer a legelső világszerte elismert eredeti gyógykapszula. A készüléket amerikai kutatók és természetgyógyászok fejlesztették ki, a természetes testi-lelki egyensúly megteremtése érdekében. A készülék szenzoros vezérlésű mesterséges mély meleg terápiás környezetet teremt, hang és aromaterápiával, vibrációs masszázzsal, és egy speciális Alpha relaxációs kezeléssel. Alkalmas idegrendszeri, dermatológiai, reumatológiai és belgyógyászati problémák kezelésére, valamint sikeresen alkalmazható testsúlycsökkentésre. Páratlan módon képes a szervezetben található méreganyagok kiürítésére.

Image

Mikroáramos zsírbontás Elekrtolipolízissel

Az Elektrolipolízis egy lokális, dinamikus mikrostimulálás, mikromasszázs, mely gyorsan váltakozó frekvenciák alkalmazására épül, így egyszerre a bőr több rétegére hat.

Az Elektrolipolízis  kezeléssel professzionális  zsírbontó hatóanyagot juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe, így a  felhalmozódott és megkötött zsírsejteket fellazítjuk, (a hatóanyag és a mikroáram egyidejű beavatkozásával). Ettől a sejt fala meghasad, a benne lévő trigliceridek szétfolynak a szöveti állományba.  Kúraszerűen alkalmazzuk, és hosszú távú megoldást nyújthat súly problémák kezelésére, térfogatcsökkentő hatása van.

Drenage, más néven Nyirokút masszázs

A felbontott zsírsejteket, méreganyagokat, salakanyagokat, egy teljes testre ható nyirokút masszázzsal kiürítjük a szervezetből. Ez egy nyomásterápiás hullámmasszázzsal történik, amivel stimuláljuk a vénás és nyirokkeringést,  így a szervezet gyorsabban bontja le a zsírokat. Rendszeres alkalmazása megszünteti a nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, csökkenti a gyulladás készséget, segíti a meglévő gyulladások, sebek gyógyulását.

Ezen kívül még alkalmazható:

-narancsbőr kezelésére
-bőr feszesítésre
-ödémák kezelésére
-vénás elégtelenségnél
-terhes nők végtag problémáinál
-krónikus érbetegségeknél
-reumás, ízületi gyulladásoknál
-bélműködés javítására
-zsibbadó végtagok kezelésére

Image

Mélyizom torna

Fájdalommentes összehúzódást és elernyedést idézünk elő egy speciális mélyizom programmal.  Olyan mélyen fekvő izmokat dolgozunk meg, melyek tornával sem elérhetőek. Akár edzés helyett is alkalmazható, rövid idő alatt látványos eredményeket érhetünk el az izom tónuson, Javítja az állóképességet.

Rehabilitáció után, esetleg részeként is alkalmazható.

Egy kezelés, 4 órás aktív izomtornának felel meg. Hatékony eszköze a zsírégetésnek, jótékony hatással van a kötőszövet feszesítésére, tónus javítására, különösen cellulit kezeléseknél alkalmazható.  Aktivizálja azokat az izmokat, amik ritkábban vannak használva (pl.ülőmunka következtében).

Image

Rádiófrekvenciás zsírbontás

MULTIPOLÁRIS Rádiófrekvenciás kezelés. Jelenleg a kozmetikai és szépségiparban nem ismert   ennél hatékonyabb módszer.

  •  Nem csak zsírolvasztó hatása van, hanem fokozza a bőr természetes kollagéntermelődését,   ezáltal feszesíti is a bőrt, eltünteti a ráncokat, javítja a bőr tónusát.
  •  A MULTIPOLÁRIS RÁDIÓFREKVENCIA hatására felbomlanak a felszíni (1-1.5cm   mélyen lévő) zsírok, gyorsul az anyagcsere, illetve a nyirokkeringés.
  •  Kiválóan alkalmas megszüntetni a cellulitist
Image

KAVITÁCIÓS, ultrahangos zsírbontás

Gyors zsíreltávolítás műtét nélkül!

Kavitációs és ultrahang hullámok speciális frekvencián kerülnek kibocsájtásra. A kavitáció egy fizikai jelenség, ami akkor következik be, amikor folyadék fázisból nyomás esése következtében gáz fázisba ,megy át az anyag. A zsírsejtek a kezelés során nem csak elfolyósodnak. de életképtelenné is válnak, így nem képesek az  újratermelődésre.

Maximálisan biztonságos és tudományosan alátámasztott technológia, mely hosszan tartó eredményt nyújt, a bőr alatti zsírréteggel kíméletlen, miközben  a környező szöveteket sértetlenül hagyja. A fogyás egyaránt mérhető centiméterben és kilóban is

Image

FLABELOS

10 perc FLABELOS kb 45-50 perc komoly edzőtermi munkával ér fel. A teljes testvibrációs technika olyan mértékben bírja munkára az izmainkat már ilyen rövid idő alatt is, ami egyébként csak közel egy órás kondizással érhető el. Remek helyettesítője, vagy kiegészítője lehet a konditermeknek, vagy bármilyen sportnak, illetve kényelmes módja, hogy valaki elkezdjen valami testmozgást végezni. Segít a műtét utáni rehabilitációban, korlátozott mozgási lehetőségeknél, túlsúllyal rendelkező emberek számára.

Image

Alakformálás Áraink

KOMBINÁLT ALAKFORMÁLÓ BÉRLETEINK
1 Kezelés 9.000,- Ft
(Alphamins kapszula, mikroáramos zsírbontás, rádiofrekvenciás és kavitációs zsírbontás, kötőszövet feszesítés, nyirokút masszázs)
Ingyenes állapotfelmérés után mindenkinek személyre szabott kúrát állítunk össze.
PRÉMIUM CSOMAGOK
Algotherm SPA méregtelenítő és cellulitkezelés 1 alkalom 13.000.- Ft
Algotherm SPA méregtelenítő és cellulitkezelés 5+1 alkalomas bérlet 65.000.- Ft
5 az 1-ben Hyaluronos arclifting és alakformáló program 20.000.- Ft
FLABELOS
1 alkalom 1.300 Ft.
10 alkalmas bérlet 12.000 Ft.
Korlátlan havi bérletünk - a vásárlástól számított 1 hónapig érvényes 15.000 Ft