Kozmetika

Bejelentkezés: (30) 393-6011

Professzionális kozmetikai kezeléseink Gigi és Algotherm anyagokkal történnek.

Algotherm, egy tengeri összetevőkön alapuló piacvezető kozmetikai márka, amihez az algákat a Bretagne öböl természetvédelmi területéből nyerik. Az Iroise tenger a világ egyik legtisztább, környezeti szennyeződésektől mentes tengervize amiben rendkívül gazdag, tiszta hatóanyagok találhatók. A tengervíz és az algák összetétele rendkívüli módon hasonlít a vérplazma összetételére. Ez biztosítja a testünkben megidézett pozitív változást, míg a természetes ozmózis jelensége a sejtmagba való bejutást garantálja. A termékek 100%-ban parabén és phenoxyethanol mentesek. Dermatologiailag tesztelt, 100%-ban tengeri és növényi eredetűek.
  • Kezelések Rosaceas bőre
  • Zsíros, problémás bőrre
  • Miteszerek, pattanások kezelése
  • Hidratálás, tápláls
  • Ránctalanítás, regenerálás
  • Anti-aging programok
  • Teljes bőrmegújító programok mikrodermabrázióval
Image

MIKRODERMABRÁZIÓ (Gyémántfejes bőrcsiszolás)

Kezelés során egy vákum elven működő készülékkel távolítjuk el a bőr felső elhalt hámrétegét. Ezután a kezelt bőrfelszín könnyebben átjárhatóvá válik az értékes hatóanyagok számára, ami minden esetben a program részét képezi. Az eljárás fokozza a nyirokkeringést, a sejtek újra oxigénhez jutnak, a bőr saját kollagén képzése többszörösére növekszik, így javul a bőr rugalmassága is. A bőrfelszín ragyogó, újra élettel telivé válik, nincs bőrpír, nincs hámlás. Nyáron is alkalmazható.

Professzionális Kozmetikai kezeléseink: GIGI és ALGOTHERM Arckezelések: -rosaceas bőre -zsíros, problémás bőrre -miteszerek, pattanások kezelése -hidratálás -ránctalanítás, regenerálás -anti-aging táplálás Ide kereshetnénk egy jó képet GIGI illetve ALGOTHERM arckrémekről

MEZOTERÁPIÁS KEZELÉSEK

A leghatékonyabb kozmetikai bőrfiatalító és ráncfeltöltő kezelés, tű és plasztikai beavatkozás nélkül! Tű nélküli mezoterápiával orvosi tisztaságú hatóanyagokat juttatunk a bőr alatti kötőszövetekig.

“A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek, – maximális koncentrációban – ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe.”

Az elektroporáció pulzáló áram segítségével kis méretű “csatornákat” képez a bőrben, így a hatóanyagok fecskendő nélkül is átjutnak a sejtmembránon a bőr mélyebb rétegeibe. Ezek a csatornák a bőrben néhány másodpercig vannak nyitva, ami elegendő a hatóanyagok bejutására, utána visszazáródnak. Ez a kezelési forma a kozmetikai készítmény hatóanyagainak 90%-át a kiválasztott területbe juttatja (az általános krémek használatakor ez csak 3-5%) tű használata nélkül. Az eljárás felfedezőit Nobel díjjal tüntették ki.

Tartós eredményt hoz sebészeti beavatkozás nélkül is

– Fájdalommentes
– Természetes módszer
– Nincsen mellékhatása
– Nincsen gyógyulási idő

Image

KÉMIAI PEELINGEK

AHA SAVAS KÍMÉLETES HÁMLASZTÁS:
A GIGI termékcsaládjainak tagjaként  a Glikolsavas hámlasztás új dimenziót nyit meg a gyümölcs savas hámlasztások terén. Korszerű összetételénél fogva alacsony savtartalma mellett látványos hatás érhető el vele. A termékcsalád újdonsága, hogy az AHA mellé az A-vitamin kerül, mely sejtosztódást elősegítő hatásával felerősíti a készítmény bőrfiatalító hatását.
A kezelések során szembetűnő ránctalanító hatás érhető el, maximális bőrvédelem mellett a mellékhatások minimalizálásával.
Alkalmas Aknés bőrre, ránctalanításra, pigment foltok halványítására.

ENZIMES, TEJSAVAS, SZEMCSÉS RADÍROK:
Minden esetben arcdiagnosztika után, bőrtípusnak megfelelően alkalmazzuk. Kellemes simító mozdulattal visszük fel a kezelendő felületre, és a hatóidő lejárta után eltávolítjuk a bőrről az elhalt hámsejtekkel együtt. A bőr átjárhatóvá válik a hatóanyagok számára.

Mindegyik bőrmegújító program a bőr hatóanyag felvételét segíti elő, a használt hidratáló, tápláló, regeneráló, feszesítő anyagok mélyebbre jutnak ahol a bőrnek valóban szüksége van rájuk.

Mikroáramos arckezelések: IONTO-LIFT segítségével

Elektronikusan vezérelt alternatív pulzálás következtében feszesítjük a bőrt és a bőr alatti izomrostokat. Ezáltal csökkentjük a ráncok mélységét, aktiváljuk a sejt regenerálódást, javítjuk a szövetek szerkezetét. Egy kúra alklamával láthatóan csökkenek a már kialakult ráncok, de megelőzésre is kiváló ez a kezelés.

Ránctalanítás szike nélkül!

Image

Rádiófrekvenciás arckezelések

Mellékhatások és fájdalom nélkül nyújt természetes alternatívát a kémiai ráncfeltöltésre. Rádiófrekvencia hatására a bőr mélyebb rétegei felmelegszenek, ezáltal elindul a bőr saját kollagén-termelődésének serkentése, így a ráncok belülről természetes módon töltődnek fel, a bőr megfiatalodik. Alkalmas: arc, nyak, toka, dekoltázs kezelésére. 

Tokaemelés, tokakezeléses: 
elektrolipolízis segítségével, rádiófrekvencia segítségével

Image

Kozmetika Áraink

Arcápolás (Tisztító kezelések, hatóanyagok)
Tini kezelés 90 min. 6.000,- Ft
Férfi/Női arckezelés 90 min. 8.000,- Ft
Nagykezelés (arc, nyak, dek.) 120 min. 10.000,- Ft
Speciális kozmetikai programok:
Mikroderma brázió és mélyhidratáló kezelés 90 min. 13.500,- Ft
AHA Savas kezelés 90min. 15.000,- Ft
Algotherm kezelések:
Kicsi 60 perces 12.000 Ft.
Közepes 90 perces 15.000 Ft.
Nagy 120 perces 17.000 Ft.
Kezelések
Peeling 1.500,-.Ft
Mikroderma brázió 4.500,-.Ft
Szérum 2.200,-.Ft
Ultrahang 3.000,-.Ft
Arcmasszázs 30perces 3.500,-.Ft.
Alga maszk 2.700,-.Ft
Szőrtelenítések (gyanták)
Bajusz 600,- Ft
Szemöldök 800,- Ft
Áll, pajesz 900,- Ft
Hónalj 1.500,-.Ft
Kar könyékig 1.700,-.Ft.
Kar végig 2.300,-.Ft
Bikini vonal 2.500,-.Ft
Láb térdig 2.500,-.Ft
Láb végig 5.400,-.Ft
Férfi mellkas 3.500,-.Ft
Férfi hát 3.500,-.Ft
Intim 4.900,-.Ft
Smink/ szempilla
Szempilla Festés 1.500,- Ft
Szemöldök festés 800,- Ft
Bajusz szőkítés 900,- Ft
Nappali smink 3.500,-.Ft
Alkami smink 4.800,-.Ft.
Esküvői smink (Próbasminkkel) 6.500,-.Ft
MIKROÁRAMOS és LIFTING ARCKEZELÉSEK
Iontolift + Rádiofrekvenciás arckezelés 15.000 Ft./ alkalom kb. 75 min.
6 alkalmas kúra (12 kezelésből áll) 75.000 Ft.
Hyaluronos Rádiófrekvenciás arckezelés 9000 Ft. / Alkalom
3 Alkalmas bérlet 24.000 Ft.
6 Alkamas bérlet 42.000 Ft.
TOKAKEZELÉS /ZSÍRBONTÁS-FESZESÍTÉS
Zsírbontás Elektrolipolizissel 45 min/ alkalom 8000.- Ft.
5 Alkalmas bérlet 35000.- Ft.
10 Alkalmas bérlet 60000.- Ft.
Zsírbontás elektrolipolízissel + Rádiófrekvenciás ránctalanító lifting kezelés 13000.- Ft. /Alkalom
5 Akalmas bérlet 55000.- Ft.
Image